BRATANCIMA DAO PO TABLETU EKSTAZIJA Majka primetila da se mališani ČUDNO PONAŠAJU, primljeni u bolnicu u ošamućenom stanju

Izvor: Press, 04.Sep.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRATANCIMA DAO PO TABLETU EKSTAZIJA Majka primetila da se mališani ČUDNO PONAŠAJU, primljeni u bolnicu u ošamućenom stanju

Novopazarska policija uhapsila je Pericu D. (32) iz ovog grada zbog sumnje da je juče uveče deci od šest i tri godine, inače deci svog brata, dao po jednu tabletu ekstazija, nezvanično saznaje “Blic”.
foto;blic
Prema nezvaničnim informacijama, dečak i devojčica su deca Pericinog brata, a sve se desilo u porodičnoj kući u novopazarskom naselju Ćerimidžinica.
 - On je mališanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dao po jednu tableticu ekstazija, nakon čega su ona počela čudno da se ponašaju. Kako je takvo ponašanje potrajalo, sve je primetila njihova majka koja je decu povela kod doktora – priča naš izvor iz istrage.

 Lekari su prilikom pregleda utvrdili prisustvo narkotika u organizmu.
 - Deca su primljena u ošamućenom stanju, nakon čega je primenjena terapija detoksikacije i ispiranje želuca. Mališani su zadržani na posmatranju tokom noći i danas se osećaju dobro – kažu u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.
 

Perici je održano zadržavanje do 48 sati, a tereti se da je počinio dva krivična dela - neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.
 Prema nezvaničnim informacijama, on je nekoliko puta hapšen zbog posedovanja narkotika, ali i i krađa.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.