Novi Pazar – Priveden muškarac zbog sumnje da je djeci svog brata dao ekstazi!

Izvor: SandzakPress.net, 04.Sep.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar – Priveden muškarac zbog sumnje da je djeci svog brata dao ekstazi!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU Novi Pazar, odjeljenja kriminalističke policije, lišili su danas slobode lice P.D. zbog sumnje da je dječaku i djevojčici od 3 i 6 godina dao opojnu drogu ekstazi, prenio je jutros portal indeksonline.rs. Kako prenosi ovaj portal, sumnja se da je P.D. sinoć, u kasnim večernjim časovima, dvojici mališana, od 3 i 6 godina, dao opojnu drogu ekstazi. Djeca kojoj je P. D. dao narkotike su djeca njegovog brata. Nakon upotrebe droge, dvojica mališana >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << se nisu osjećala dobro, i hitno su primljeni u Zdravstveni centar Novi Pazar. Prema još nepotvrđenim informacijama, mališani su jutros u stabilnom zdravstvenom stanju – prenio je ovaj portal. Osumnjičenom P.D. je određena mjera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Deci dao ekstazi, lekari se borili za život mališana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su P.D. zbog sumnje da je mališanima od tri i šest godina dao opojnu drogu, javlja indeksonline.rs...Kako se sumnja, P.D. je sinoć, u kasnim večernjim časovima, dvojici mališana dao ekstazi...Nakon upotrebe droge, dvojica mališana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.