UŽAS U PAZARU: Uhapšen zbog davanja ekstazija deci

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U PAZARU: Uhapšen zbog davanja ekstazija deci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su P.D. zbog sumnje da je mališanima od tri i šest godina dao opojnu drogu Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su P.D. zbog sumnje da je mališanima od tri i šest godina dao opojnu drogu, javlja indeksonline.rs.Kako se sumnja, P.D. je sinoć, u kasnim večernjim časovima, dvojici mališana dao ekstazi.Pročitajte još: DOJČE VELE O NARKOMANIJI U SRBIJI: Umiru deca, droga >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kao na traficiNakon upotrebe droge, dvojica mališana se nisu osećala dobro, i hitno su primljeni u Zdravstveni centar Novi Pazar.Lekari su se dugo borili za njihov život, a prema još nepotvrđenim informacijama oni su jutros u stabilnom zdravstvenom stanju.Osumnjičenom P.D. je određena mera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"TO JE KAO DA ODRASLA OSOBA UZME 5,6 TABLETA ODJEDNOM" Muškarac koji je bratancima dao tablete ekstazija tek IZAŠAO IZ ZATVORA

Izvor: Blic, 04.Sep.2019

Perica D, koji je uhapšen zbog sumnje da je deci svog brata, starosti tri i šest godina, dao po tabletu ekstazija, policiji je poznat kao dugogodišnji korisnik opojnih droga i izvršilac sitnijih krivičnih dela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.