Bora Đorđević:  Paparace treba samo šamarati!

Izvor: Poznati.info, 14.Dec.2012, 03:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Đorđević: Paparace treba samo šamarati!

Podršku koju je u u svojoj kolumni u jednom dnevnom listu muzičar i frontmen grupe “Riblja Čorba” Borisav Bora Đorđević pružio kolegi Draganu Kojiću Kebi, nazvavši ga „svojim herojem“ zbog nasrtaja i fizičkog obračuna sa ekipom emisije „Paparaco lova“, juče je ponovio i za „Alo!“, preciziravši da ne misli da paparace treba prebiti, već isključivo – šamarati!

A ukoliko smo mišljenja da je ovo podsticanje nasilja nad novinarima, Bora nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << poručio da možemo da ga tužimo!

I ona se osilila: Marijana Mićić | Foto: Goran Srdanov

I Marijana preti „Paparaco lovu“

Stvarna ogorčenost na ekipu „Paparaco lova“ ili samo korišćenje dobrog trenutka za dobijanje medijskog prostora, mogući su razlozi da posle Bate Zdravkovića i Bore Đorđevića, ekipi „Paparaco lova“ priipreti i voditeljka Marijana Mićić, koja je na svom „tviter“ profilu predočila šta bi ona radila snimateljima pomenute emisije.

- I za „Paparaco lov“ jedan tvitić – da sam vas ja videla, prošli biste gore nego sa Kebom!! Iskušajte me!! – napisala je Mićićeva i dala savet snimateljima.

- Ne trošite toliko na benzin, možda uštedite pa kupite gajbu, a kod roditelja odete malo na ručak!! Lažete, trujete, zato ste ružni i nesrećni – dodala je voditeljka.

- Da li vi pravdate snimanje i fotografisanje ljudi u njihovom intimnom izdanju? Slikaju me kako ulazim u taksi, kako jedem jabuku, koga to zanima? Imate gomilu popišulja guzatih i sisatih, koje jedva čekaju da naprave neki skandal. Pa eto, slikajte njih. Ulazite im u gaćice, ispod kreveta i gde god vam padne na pamet – ljutito je predložio Bora, koga smo pitali da li je svestan značaja tabloida, koji vrlo često objavljuju i razotkrivaju afere i bave se istraživačkim radom, zahvaljujući kojem čitaoci mogu da saznaju nešto što iz „ozbiljnih“ novina ne bi mogli.

Oduševio Boru: Dragan Kojić Keba | Foto: Zoran Ilić

Đorđević: Kebi poklanjam pesmu!

Kao nagradu što je psovao i fizički napao snimatelja emisije „Paparaco lov“, polomio mu kameru vrednu 2.000 evra i otkinuo mu brisače, Dragan Kojić Keba će od kolege Bore Đorđevića dobiti pesmu!

- Tačno, kao što sam i napisao u svojoj kolumni, pokloniću Kebi pesmu. Nisam je još napisao, ali hoću – izjavio je za „Alo!“ frontmen grupe „Riblja čorba“.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bora Đorđević podržava “svog heroja” Kebu: Paparace bi trebalo samo šamarati!

Izvor: Svet, 14.Dec.2012

Podršku koju je u u svojoj kolumni u jednom dnevnom listu muzičar i frontmen grupe “Riblja Čorba” Borisav Bora Đorđević pružio kolegi Draganu Kojiću Kebi, nazvavši ga „svojim herojem“ zbog nasrtaja i fizičkog obračuna sa ekipom emisije „Paparaco lova“, preciziravši da ne misli...

Nastavak na Svet...

Bora Čorba: Paparace treba šamarati!

Izvor: Svet plus, 14.Dec.2012

Bora Đorđević podržao je kolegu Dragana Kojića Kebu u svojoj kolumni u jednom dnevnom listu, nazvavši ga ldquo;svojim herojem rdquo; zbog nasrtaja i fizičkog obračuna sa ekipom emisije ldquo;Paparaco lov rdquo;.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.