BOJANA IZ PARAĆINA IZGUBILA NOVČANIK: Neko ga je pronašao i ostavio ispred njenih vrata, kada ga je otvorila SAMO ŠTO SE NIJE ŠLOGIRALA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 09:00

BOJANA IZ PARAĆINA IZGUBILA NOVČANIK: Neko ga je pronašao i ostavio ispred njenih vrata, kada ga je otvorila SAMO ŠTO SE NIJE ŠLOGIRALA (FOTO)

Novčanik je bio prazan.

Bojana iz Paraćina je izgubila novčanik, a ono što je usledilo, ostavilo je u šoku!

Naime, neko je pronašao njen novčanik, ostavio ga ispred njenih vrata, ali je sav novac uzeo.

- Kažu "Dobro se dobrim vraća". Sa jedne strane hvala što mi je novčanik ostavljen ispred ulaznih vrata, ispao mi je da nisam primetila. A sa druge strane, mogli ste da uzmete i tih 50 dinara iz pregrade (a u njemu nije bilo malo para) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I samo da znate da je to bio novac dva mala deteta - napisala je Bojana u grupi "Mi svi iz Paraćina".

Korisnici su naveli da treba da bude srećna ako joj je dokumentacija na mestu.

- Meni su ukrali novčanik kada sam bila u crkvi. Dokumenta i pare nikada nisam našla. Ej u crkvi su mi ukrali! - požalila se još jedna meštanka Paraćina.

Jedna korisnica navela je i da je jednom pronašla 10 evra, te da nije mogla da spava zbog toga, pa je novac odnela u crkvu i zapalila sveću za zdravlje onog ko ih je izgubio.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Mina Branković/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.