Izvor: Blic, 05.Mar.2024, 23:29

BOJANA IZGUBILA NOVČANIK, PA JE SAČEKAO SRAMAN PRIZOR Lopovi ga vratili i ostavili ispred njenih ulaznih vrata: "Samo da znate bio je to novac dva mala deteta"

Bojana iz Paraćina izgubila je novčanik, a da nije ni primetila. Međutim, osim tog stresa, još više se iznervirala kada je ugledala prizor ispred vrata. Naime, lopovi su ga vratili ispred njenih ulaznih vrata, ali kada ga je otvorila, malo je reći, da se šokirala. U novčaniku je ostalo samo 50 dinara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BOJANA IZ PARAĆINA IZGUBILA NOVČANIK: Neko ga je pronašao i ostavio ispred njenih vrata, kada ga je otvorila SAMO ŠTO SE NIJE ŠLOGIRALA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 09:00

Novčanik je bio prazan...Bojana iz Paraćina je izgubila novčanik, a ono što je usledilo, ostavilo je u šoku!..Naime, neko je pronašao njen novčanik, ostavio ga ispred njenih vrata, ali je sav novac uzeo...- Kažu "Dobro se dobrim vraća". Sa jedne strane hvala što mi je novčanik ostavljen ispred...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.