Izvor: Blic, 03.Mar.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNA SVADBA Otac mladoženje se toliko NAPIO da je pred svim gostima LJUBIO MLADU, ali to nije najgore (VIDEO)

Gde ima alkohola "u potocima", često ima i nevolja. Verujemo da ste i sami bili svedoci prizorima iz "bože, sačuvaj" kategorije, možda upravo i na venčanjima, ali ovakvu scenu ipak još niste videli.

Njegovu glupost je zabeležio neki od gostiju na svadbi u Jančengu. Međutim, svemu treba dodati i podatak da su neke naknadne glasine na tamošnjim društvenim mrežama opovrgnute.

Naime, ljudi kakvi već ponekad jesu, izmislili su priče da se otac kasnije ubio ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ga je sin istukao, ali su kineski novinari došli do drugačije informacije.

Ukratko prepričano, porodice nisu od toga napravile toliku dramu koliku bi neko očekivao, dok se muškarac sutradan izvinio kada je piće popustilo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.