BIČEVALI GA KAIŠEM I TERALI DA KLEČI NA PIRINČU: Majka monstruozno mučila sina (10), u zlostavljanju joj pomagao dečko

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 18:38

BIČEVALI GA KAIŠEM I TERALI DA KLEČI NA PIRINČU: Majka monstruozno mučila sina (10), u zlostavljanju joj pomagao dečko

Među onima koji su prijavili moguće zlostavljanje ili zanemarivanje bili su organi za sprovođenje zakona, rođaci, zaposleni u školi, terapeuti i drugi.

Majka Entonija Avalosa i njen bivši dečko osuđeni su na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta zbog ubistva i mučenja 10-godišnjaka 2018. godine.

Heder Baron (33) i njen bivši dečko Кarim Leiva (37) osuđeni su u martu za zlostavljanje i ubistvo dečaka u Lankasteru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Кaliforniji.

Više od deset članova porodice dalo je srceparajuće izjave tokom izricanja presude u utorak.

- Moja deca me pitaju da li sam dobro. Naravno da im kažem da, ali nije tako... Osećam neku vrstu krivice što nisam u mogućnosti da mu pomognem kada sam mu najpotrebniji - rekao je sudu Entonijev otac, Viktor Avalos, preneo je NBC.

Baron je 20. juna 2018. nazvala Hitnu da prijavi da je Entoni povređen nakon što je pao, prema odeljenju šerifa okruga LA. Međutim, tužioci su rekli da su sve njegove povrede nastale nedeljama i godinama zlostavljanja od strane njegove majke i njenog dečka.

Heather Maxine Barrón y Kareen Erneto Leiva fueron sentenciados a cadena perpetua y no podrán obtener libertad condicional, ambos fueron encontrados culpables de la muerte de Anthony Avalos, de 10 años. pic.twitter.com/SR4RLvYdRJ

— Univision LA (@Univision34LA) April 26, 2023

Prema ranijim izveštajima "Pipla", vlasti su saznale da je Entoni tokom poslednjih pet ili šest dana svog mladog života pretrpeo uznemirujuću količinu zlostavljanja, uključujući to što su mu ljuti sos sipali po licu i ustima, da su ga terali da kleči na pirinču, bičevali kaišem po telu, nogama, zadnjici i donjem delu stopala i više puta držali naopačke.

Prema podnesku tužilaštva iz 2018. godine, Leiva je takođe optužen da je podigao Entonija i udario ga o pod, a zatim ga udario nogom u stomak.

Nakon Entonijeve smrti, Кancelarija za zaštitu dece je izvršila pregled DCFS-ovog kontakta sa Entonijem i njegovom porodicom. Otkriveno je da je agencija imala 13 kontakata sa njima od februara 2013. do novembra 2016. godine.

Tokom martovskog suđenja, Entonijevi brat i sestra svedočili su o navodnom zlostavljanju od strane Leive, izvestio je Los Anđeles Tajms.

Entonijev učitelj je takođe svedočio na suđenju rekavši da je dečak bio druželjubiv i "svačiji prijatelj".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.