BG: Naoružani maloletnici ukrali dnevnik

Izvor: B92, 02.Jun.2015, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Naoružani maloletnici ukrali dnevnik

Dve maskirane osobe s pištoljima i nožem upale su oko 17 časova u Osnovnu školu „Vasa Pelagić" u Kotežu, potvrđeno je za B92.

Napadači su nakon toga, pod pretnjom oružjem, od profesorke oteli dnevnik i pobegli iz škole.

Kako javlja reporter B92 s mesta zbivanja, napadači su s maskama na licu upali na čas u odeljenje VII4, uperili pištolj u učenike, a profesorki pod pretnjom nožem oduzeli dnevnik i pobegli iz škole.

Odmah nakon napada učenici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su hteli da jave roditeljima šta se desilo, na šta je profesorka geografije burno reagovala oduzevši svim učenicima mobilne telefone uz reči da ne smeju nikome da kažu šta se desilo.

Biljana Lajović iz Ministarstva prosvete istakla je da niko ne moće da ostane ravnodušan kada se desi ovakva situacija.

„Policija je krenula sa svojim aktivnostima i mudro bi bilo da ne govorim detalje. Bićemo spremni da damo sve važne informacije kada za to bude vreme. Načelnik školske uprave je otišao na mesto napada i javićemo kada podaci budu prikupljeni i kada ključne tačke budu otkrivene“, navodi Lajovićeva.

Za napadačima se i dalje traga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naoružani napadači upali na čas u školi u Kotežu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2015

Dve maskirane osobe sa pištoljima i nožem upale su oko 17 časova u Osnovnu školu "Vasa Pelagić" u Kotežu, prenosi N1...Nakon toga, pod pretnjom oružjem od profesorke oteli su dnevnik nakon čega su pobegli sa lica mesta...Kako saznaje N1, oni su upali na čas u odeljenje VII4, uperili pištolj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.