BEOGRADSKI PODZEMNI PROLAZI VIŠE NEĆE BITI RUGLO GRADA: U toku rekonstrukcija na Sajmu i Novom Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 17:14

BEOGRADSKI PODZEMNI PROLAZI VIŠE NEĆE BITI RUGLO GRADA: U toku rekonstrukcija na Sajmu i Novom Beogradu

U toku je rekostrukcija podzemnih prolaza u Beogradu

Rekonstrukcija podzemnih prolaza u Ulici Jurija Gagarina i kod Ušća je završena, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić i dodao da je u toku rekonstrukcija podzemnog prolaza kod Beogradskog sajma, te da će u narednih mesec dana početi i obnova podzemnih prolaza kod palate Albanija i hotela "Moskva".

Naveo je da su podzemni prolazi decenijama ruglo grada i da, kad god se urede, nedugo potom opet "ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << liče ni na šta".

- Ovaj put smo raspisali neku vrstu koncesije. Našli smo privatnu kompaniju koja je dobila dozvolu da unutra postavi reklame i koristi lokale koji se tu nalaze, a zauzvrat je dužna da čisti i održava urednim podzemne prolaze - pojasnio je Vesić.

Istakao je da će u narednih nekoliko meseci svi podzemni prolazi u Beogradu biti uređeni.

- Svuda će biti obnovljene rampe za invalide i pokretne stepenice, a tamo gde ih nije bilo, biće postavljene - rekao je Vesić i dodao da će podzemni prolazi biti dodatno osvetljeni i svakodnevno čišćeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.