BEČIĆ REAGOVAO NA MILOVE BESMISLICE: Umesto što krivca za izborni poraz traži u Srbiji i Vučiću, bolje da rešava probleme građana

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2020, 12:16

BEČIĆ REAGOVAO NA MILOVE BESMISLICE: Umesto što krivca za izborni poraz traži u Srbiji i Vučiću, bolje da rešava probleme građana

Traženje krivca za sopstveni neuspeh u predsedniku Srbije je u najmanju ruku licemerno

Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu rada službi bezbednosti Igor Bečić istakao je, posle nesuvislih izjava Mila Đukanovića o "krivici Aleksandra Vučića" zbog kraha njegove politike na nedavnim izborima u Crnoj Gori, da bi bilo bolje da poraz prihvati dostojanstveno i racionalno.

- Posle trideset godina neprikosnovene vladavine Crnom Gorom, propagiranja demokratije i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evropskih vrednosti, od Mila Đukanovića sam očekivao da i poraz na izborima, koje je on u potpunosti kontrolisao, prihvati dostojanstveno i racionalno.

- Traženje krivca za sopstveni neuspeh u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću je u najmanju ruku licemerno. O velikosrpskom nacionalizmu govori čovek koji se godinama upinje da u Crnoj Gori zatre sve sto je srpsko. Umesto što krivca za svoj neuspeh traži u Srbiji i Vučiću, trebalo bi realno da sagleda probleme partije koju vodi, koja je umesto jasnog političkog i ekonomskog programa ponudila stvaranje neke nove verske zajednice i time udarila na najveće vrednosti jednog naroda, istoriju i identitet.

- Umesto da se usmeri na rešavanje problema građana, Đukanović se bavio pisanjem lažne istorije i na tome bazirao svoju politiku. Ne vidim kako je Vučić kriv za politiku koju je Đukanović sam odabrao, a narod odbacio - istakao je Bečić na kraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.