BACALI DIMNE BOMBE NA POLICIJU, PA IH MUČKI NAPALI: Nezapamćeno divljanje demonstranata na Šodrošu, privedeno pet osoba (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2022, 20:17

BACALI DIMNE BOMBE NA POLICIJU, PA IH MUČKI NAPALI: Nezapamćeno divljanje demonstranata na Šodrošu, privedeno pet osoba (FOTO/VIDEO)

Građani koji se protive izgradnji novog mosta na Dunavu ponovo su se danas okupili na Šodrošu u Novom Sadu, a tokom protesta, kako javlja izveštac Tanjuga, privedeno je pet osoba.

Prema nezvaničnim informacijama, priveden narodni poslanik Ðorđe Miketić, kao i da su dve osobe povređene.

Tokom protesta došlo je do nadguravanja demonstranata i policije.

Demonstranti su pokušavali da probiju kordon policije na mestu gde su predviđeni radovi i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uđu u gradilište.

Demonstranti su bacili tri dimne bombe na policiju i oduzeli joj štit, do čega je došlo nakon agresivnijeg napada demonstranata na policiju, koja ih je samo odguravala štitovima.

Među okupljenima su bili narodni poslanici "Moramo" Aleksandar Jovanović Ćuta, Ðorđe Miketić, Radomir Lazović iz "Ne davimo Beograd", Borislav Novaković iz Narodne stranke, kao i profesorka Biljana Stojković.

Kako javlja naš reporter sa terena, okupljeni demonstranti su zaustavili saobraćaj i nisu dozvolili nikome da prođe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ponovo incidenti na Šodrošu: Šačica antimostara i eko-ekstremista napala policiju, bacali dimne bombe

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Okt.2022

NOVI SAD – Par desetina antimostara i eko ekstremista i danas je tokom protesta na Šodrošu izazvala incidente i pokušala da izazove haos. I pored svih zvaničnih saopštenja ministrastva građevina, vanrednog inspekcijskog nadzora, saopštenja Koridora Srbije i kineske kompanije da postoje sve potrebne...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.