B92.net ispred Vladislava Ribnikara: Nema roditelja, nema đaka FOTO

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 10:20

B92.net ispred "Vladislava Ribnikara": Nema roditelja, nema đaka FOTO

Srbija je i dalje u šoku posle masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar", kada je K. K. otvorio vatru i ubio devet osoba - osam đaka i radnika obezbeđenja.

Od danas su se svi đaci vratili u redovnu nastavu, sem OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je organizovan dnevni boravak.

B92.net je na licu ispred škole na Vračaru i zatekli smo policiju, kao i saobraćajnu policiju, koja je raspoređena oko te obrazovne ustanove..

Kako nezvanilni saznajemo, na ulazu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za mlađe razrede samo dvoje ili troje dece iz cele škole došlo je danas u dnevni boravak.

Nismo zatekli roditelje, kao ni đake.

Podsećanja radi, u Srbiji su od danas od osam ujutru, od početka do kraja nastave, u svim školama u Srbiji biće prisutni policijski službenici koji će preventivno delovati. To je ranije danas rekao državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Danilo Stevandić.

On je, takođe, dodao da će MUP Srbije u toku godine zaposliti novih 1.200 policijskih službenika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"LAKŠE NAM JE KADA VIDIMO DA SU TU" Policajci ispred svake škole u Srbiji, roditeljima nije svejedno: Kako se odvija nastava nakon masakra na Vračaru (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Maj.2023

Nastava koja je bila u prekidu od četvrtka danas j nastavljena u svim osnovnim i srednjim školama na teritorijama Moravičkog okruga. Ono što je novost jeste da su pripadnici policije ovog jutra ispred svake obrazovne ustanove.

Nastavak na Blic...

ĐACI ODBIJAJU DA SE VRATE U ŠKOLU NA VRAČARU: Evo šta su roditelji tražili na sednici

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023

Roditelji dece OŠ Vladislav Ribnikar održali su sednicu na kojoj su razmatrali integrisanje dece u zajednicu nakon masakra..Nakon velike tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" kada je učenik sedmog razred K.K. (13) ubio osmoro svojih drugara, kao i čuvara škole, a ranio još šestoro đaka, kao i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.