Azerbejdžan: Požar na klinici, izgoreli vezani pacijenti

Izvor: B92, 02.Mar.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azerbejdžan: Požar na klinici, izgoreli vezani pacijenti

Baku -- Najmanje 24 osobe stradale su u požaru koji je rano jutros izbio u klnici za lečenje narkomanije u Bakuu, saopštile su azerbejdžanske vlasti.

"Požar je izbio oko 6.00 po lokalnom vremenu, 24 osobe su stradale", navele su vlasti i dodale da je izgorela drvena zgrada.

Vatrogasci su uspeli da ugase požar koji je izbio zbog problema sa električnom instalacijom.

Lokalna agencija APA prenela je u prvom izveštaju da je poginulo 30 osoba i da su žrtve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pacijenti koji su bili vezani za krevete i u nemogućnosti da pobegnu od vatre.

Azerbejdžan, mala zemlja Kavkaza, poznata je po nekoliko sličnih tragedija požara stambenih zgrada i vozila gradskog saobraćaja.

U toj zemlji je u maju 2015. godine pognulo 15 osoba u požaru višespratnice na periferiji Bakua, dok je 289 ljudi stradalo 1995. u velikom požaru u podzemnoj železnici u glavnom gradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U AZERBEJDŽANU Najmanje 30 osoba poginulo u požaru na klinici za lečenje zavisnosti

Izvor: Blic, 02.Mar.2018

Najmanje 30 osoba poginulo je u požaru na klinici za lečenje narkomana u azerbejdžanskoj prestonici Bakuu...To su objavile azerbejdžanska agencija Apa i ruski Interfaks, prenosi Ansa...Rojters je javio, pozivajući se na izvor u Ministarstvu zdravlja Azerbejdžana, da je u požaru stradalo najmanje...

Nastavak na Blic...

Azerbejdžan: Požar na klinici za odvikavanje, 30 mrtvih

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2018

BAKU - Najmanje 30 osoba poginulo je u požaru na klinici za liječenje narkomana u azerbejdžanskoj prijestonici Bakuu...To su objavile azerbejdžanska agencija Apa i ruski Interfaks, prenosi Ansa...Rojters je javio, pozivajući se na izvor u Ministarstvu zdravlja Azerbejdžana, da je u požaru stradalo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.