Autobus satima stoji na Jarinju, ženi pozlilo

Izvor: B92, 23.Nov.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus satima stoji na Jarinju, ženi pozlilo

Kosovska policija zadržala je više sati na Jarinju autobus iz Beograda, u kojem se nalazi 38 članova humanitarne organizacije Srpska solidarnost hranom. Direktor te humanitarne organizacije Branko Antić rekao je za Tanjug da je na administrativnom prelazu autobus zaustavljen uz obrazloženje da moraju imati pratnju KBS, na koju, kako kaže, čekaju više od šest sati.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IŽIVLjAVANjE PRIŠTINE: "Srpska solidarnost hranom" zaustavljena na Jarinju! (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2018

Članovi humanitarne organizacije "Srpska solidarnost hranom" koji su krenuli na slavu zaustavljeni su na administrativnom prelazu Jarinje više od šest sati Članovi humanitarne organizacije "Srpska solidarnost hranom" koji su u petak ujutru krenuli u obilazak manastira na Kosovu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.