Ankara: Otpuštena tri šefa policije, glavni osumljičeni za bombaški napad IS

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2015, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ankara: Otpuštena tri šefa policije, glavni osumljičeni za bombaški napad IS

ANKARA - Zbog sigurnosnih propusta koji su omogućili dvostruku eksploziju u Ankari, kojoj je poginulo 97 ljudi, danas su otpuštena tri vrhovna šefa policije, saopštilo je tursko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U saopštenju se navodi da su otpušteni šefovi policije u širem području Ankare, kao i šefovi obavještajne i službe javne bezbjednosti, prenosi AFP.

Bez davanja više detalja, turski predsjednik Redžep Erdogan je juče izjavio da obavještajni podaci ukazuju na to da napad može biti povezan sa Sirijom, gdje su džihadisti zazeli dijelove teritorije do turske granice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.