Anđin otac saznao u vestima da je njegova ćerka odstranila dojke

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2013, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđin otac saznao u vestima da je njegova ćerka odstranila dojke

Kada je Anđelina Džoli otkrila da je uradila mastektomiju i odstranila dojke kako bi izbegla kancer za koji ima velike predispozicije, svet se našao u šoku. Iznenađujuće, ali isto je važilo za njenog oca koji pojma nije imao o ćerkinoj odluci, o kojoj je čuo na vestima!

Iako je ćerku video samo dan pre medijske objave o mastektomiji, on je o zahvatu saznao iz novinskih naslova!

"Moja ljubav i divljenje koje osećam prema ćerki ne mogu se rečima opisati. Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dva dana je mom sinu bio rođendan, došli su i Anđelina i Bred, ali nisam imao pojma. Uopšte nije bilo očigledno", kaže Vojt.

* Bred Pit: Anđelinina odluka herojska

"Saznao sam tek sutradan. Bio sam iznenađen i dirnut načinom na koji je sve podnela. Ona je izuzetna osoba, i po onome što je učinila i po tome kako je to podelila sa svetom", kaže zvezdin otac.

Uprkos tome što mu Anđelina nije rekla ništa o operaciji, Vojt joj ne zamera.

"Ispričala mi je sve u utorak, objasnila mi sve o tome. U potpunosti je razumem i želim da se usredsredim na to koliko njen postupak inspiriše", zaključio je bivši glumac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Anđin otac saznao u vestima da je njegova ćerka odstranila dojke

Izvor: Dzungla.org, 15.Maj.2013

Kada je Anđelina Džoli otkrila da je uradila mastektomiju i odstranila dojke kako bi izbegla kancer za koji ima velike predispozicije, svet se našao u šoku. Iznenađujuće, ali isto je važilo za njenog oca koji pojma nije imao o ćerkinoj odluci, o kojoj je čuo na vestima!... Opširnije na Vesti...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.