Anđela je imala koronu, morala da se porodi u INDUKOVANOJ KOMI: Osećam se kao ČUDO KOJE HODA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2020, 22:52

Anđela je imala koronu, morala da se porodi u INDUKOVANOJ KOMI: "Osećam se kao ČUDO KOJE HODA"

Čudesna beba u doba pandemije.

Anđela Primačenko (27) iz Vankuvera u Vašingtonu koja radi kao respiratorni tehničar, imala je povišenu temperaturu i ostale simptome korona virusa pre nego što se testirala na KOVID- 19.

Osam dana nakon testiranja stavljena je na respirator, a lekari u "Legasi Salmon Krik" medicinskom centru uveli su je uveli u indukovanu komu, smatrajući da je to najbolje rešenje i za nju i za bebu.

Uz indukovane kontrakcije porodila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se prvog dana ovog meseca, a pet dana kasnije skinuta je sa respiratora. Saznala je da se porodila, kao i da je njena ćerka dobro.

- Osećam se kao čudo koje hoda - rekla je mama.

Thank you so much for everyone for helping me overcome the most challenging. For everything. The gifts, the support. My life only here bc of God and the community people I 1 I’m alive!!!!!!! love.

Објава коју дели Angela Primachenko (@angela_primo) дана 8. Апр 2020. у 4:59 PDT

- Niko nije očekivao da ću se razboleti, tako da nisam ni očekivala da ću se sada poroditi. Posle svih lekova i svega što se desilo, probudila sam se i odjednom videla da više nema stomaka. Bilo je to nešto neverovatno - ispričala je Anđela koja je otpuštena iz bolnice dok je njena ćerka Ava ostala na neonatalnom odeljenju intezivne nege.

Bebu koja nema virus, mogla je da vidi samo preko Fejs tajma. Morala je da dva puta bude dva puta negativna na KOVID-19 kako bi joj dozvolili da bude pored ćerke.

S obzirom da njen suprug Dejvid nije bio pozitivan na testu, mogao je da brine o bebi. Kada je konačno mogla da bude sa Avom, taj momenat je bio više od sreće.

HUGE DAY TODAY!!!! #praisethelord Still currently at the hospital, in isolation but today I graduated from the ICU to the floor’!!!’ 🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼. Correction sadly I still can’t have any visitors because I still I am corona positive #coronasurvivor

Објава коју дели Angela Primachenko (@angela_primo) дана 10. Апр 2020. у 5:54 PDT

Anđela i Dejvid imaju i ćerku Emili od 11 meseci koja je poput sestre negativna na KOVID- 19. Sestra bliznakinja ponosne mame Oksana Luten prikazivala je na Instagramu borbe svoje sestre.

Bori se i mala Ava koja, kako je mama napisala, sjajno napreduje, dobija na težini i uskoro će je roditelji odvesti kući.

Medicinsko osoblje je ovako pozdravilo čudesnu mamu, a sada mnogi na Instagramu pozdravljaju i njenu čudesnu bebu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.