Ana Štajdohar o lančanom sudaru: Ovo je moralo da izađe na zlo!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2013, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Štajdohar o lančanom sudaru: Ovo je moralo da izađe na zlo!

Sreća Svi smo živi i čitavi, hvala nebesima! Iza nas se dogodio sudar s najgorim ishodom, napisala mlada pevačica na Tviteru

BEOGRAD - Izveštavala sa lica mesta!

Pevačica Ana Štajdohar bila je očevidac jučerašnjeg lančanog sudara na auto-putu Šid - Beograd, a nedaleko odatle ona i njeni saputnici ostali su nepovređeni pošto su doživeli manju saobraćajnu nezgodu. Kako saznajemo, pevačica se sa svojim suprugom Nikolom Demonjom vraćala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s nastupa u Banjaluci kad su spazili ovu jezivu nesreću. Ana Štajdohar se vrlo brzo oglasila na Tviteru.

- Imali smo udes. Svi smo živi i čitavi. Hvala nebesima. Uviđaj u toku. Nekoliko kilometara iza nas takođe sudar, ali sa najgorim ishodom - napisala je Ana na društvenoj mreži.

Jezive stvari

Ona je potom detaljno opisala šta se dešavalo na auto-putu.

- Na potezu auto-puta pre Šimanovaca horor. Prošla su već pet vozila hitne pomoći, vatrogasci, policajci. Potpuno obustavljen saobraćaj ka Beogradu. Mi smo još imali sreće, a da smo dobro i nismo baš. Jezive stvari su se izdešavale nama iza leđa - napisala je pevačica.

Ana i njen suprug Nikola morali su da sačekaju da se obavi uviđaj i da se vozila uklone kako bi nastavili put. Sve vreme posmatrali su kako vozila pod rotacijama jure pored njih kako bi bila ukazana pomoć povređenima.

- Pristiže još vozila hitne pomoći. Ne mogu ni da zamislim koji se pakao dešava iza nas na auto-putu. Ogromna gužva ka Beogradu traje od subote. Kao i magla. Ovo je moralo da izađe na zlo - navela je Ana Štajdohar.

Stigli bezbedno

Ubrzo se na društvenoj mreži oglasio i Anin suprug Nikola Demonja.

- Želim da kažem da smo moja ljubav i ja sada došli našoj kući, a neki ljudi nisu stigli tamo gde su krenuli i nikada neće. Eto svima nama još jednog podsetnika da je život najranjivija stvar na svetu, te da ga uvek maksimalno treba čuvati - napisao je Demonja na Tviteru.

Okanović: Zakazao sistem

BEOGRAD -  Nesreća je mogla da se spreči

Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja, ogorčen je zbog toga što na putevima ne postoji sistem upozorenja vozačima, koji bi ih obavestio o lošim vremenskim uslovima.

- Ova nesreća mogla je ili biti sprečena ili su posledice mogle biti manje da postoji sistem najave i upozorenja vozačima, dakle, meteorološke stanice duž puta, sistem osmatranja vremenskih uslova, ali i informativni portali na putu, na kojima će se iz odgovarajućeg centra slati upozorenja vozačima. Na njima bi pisalo „oprez, narednih pet kilometara puta je magla, ograničenje brzine je 40 km na sat“ - kaže za Kurir Okanović i dodaje da je JP „Putevi Srbije“ prošle i ove godine potrošio 11 miliona evra za šišanje trave, a nisu izdvojena sredstva za pomenute bezbednosne sisteme.

(A. S. B.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA ŠTAJDOHAR IZ KOLONE U ŠIMANOVCIMA: Svi smo živi i čitavi!

Izvor: Dzungla.org, 22.Dec.2013

Imali smo udes. Svi smo živi i čitavi. Hvala nebesima. Uviđaj u toku. Nekoliko km iza nas takođe sudar, ali sa najgorim ishodom, napisala je Ana na Tviteru OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

VESNA RIVAS U ŠOKU: Jelena J. izgleda bar 10 godina starije!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2013

Mislila sam da je Jelena Jovanović starija jer izgleda potpuno mrtva, rekla je folkerka..Vesna Rivas bila je šokirana kada je saznala da Jelena Jovanović ima 23 godine. Foklerka je mislila da njena mlađa koleginica ima bar 10 godina više jer izgleda, prema njenim rečima, potpuno mrtvo..."Mislila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.