Amerikanka unovčila maženje

Izvor: Mondo, 05.Nov.2012, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanka unovčila maženje

Džeki Semjuel (29) otvorila je ageniciju za maženje i dnevno zarađuje 260 dolara.

Džeki je na ovu ideju došla, jer je nekako morala da plati studije i da nahrani dete.

Nedeljno se mazi sa 30 muškaraca, a dnevno uspe da zaradi i do 260 dolara.

Prema njenoj priči najčešće mušterije su joj penzioneri i ratni veterani.

Međutim nije sve tako sjajno. Dekan fakulteta joj je pretio izbacivanjem, jer mnogi misle da je ona u stvari prostituka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Mnogo toga znam o maženju i mislim da je grljenje je zdravo i zabavno. Moji klijenti dolaze iz različitih pobuda, neki su pod stare dane postali udovci i žele osobu pored sebe sa kojom će se osećati blisko", rekla je ova snalažljiva Amerikanka.

Džeki je ispričala stranim medijima da među njenim klijentima ima i mlađih muškaraca, koji su između dve veze, ali da ima i onih radoznalih, koji samo žele da iskuse nešto novo.

Svoje usluge Semjuelova reklamira na internetu, a sat košta 60 dolara i na grljenje možete dobiti u njenoj kolibi u Njujorku.

"Naravno da imam neke zabrane. Oni ne smeju da me dodiruju po intimnim delovima tela, preko kojih nosim donji veš, a preko pidžamu", rekla je Džeki.

Biznis mlade Amerikanke je vrlo brzo posato popularan, pa je morala da angažuje još jednu devojku koja će da se mazi.

"Ponekad klijenti žele da se maze sa dve devojke, pa se priključi i moja koleginica Kolin", priča Džeki.

Semjuelova objašnjava da i ako ona ima stroga pravila koja zabranjuju seksualnu aktivnost, dobija mejlove gde je mnogi opisuju kao prostitutku.

"U jednom mejlu je čak pisalo da sam i gora od prodavačica ljubavi, jer je maženje intimnije od seksa i kako ja u stvari unovčavam ljubav", požalila se Džeki.

Neki njeni klijenti je podržavaju u tome što radi, jer kako kažu, Džeki im je pomogla da prebrode teške trenutke u životu.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Otvorila agenciju za maženje

Izvor: Radio 021, 06.Nov.2012, 17:21

Džeki Semjuel (29) otvorila je ageniciju za maženje i dnevno zarađuje 260 dolara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.