Šta radi profesionalna mazulja?

Izvor: B92, 05.Nov.2012, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta radi profesionalna "mazulja"?

Džeki Semjuel ima 29 godina i profesionalnu „mazionicu“ koja joj donosi 260$ dnevno.

Profesionalnom maženju ova žena se okrenula kako bi platila svoje studije i podigla sina. U proseku zarađuje 260$ dnevno a nedeljno se mazi sa 30 muškaraca, uključujući penzionere i ratne veterane.

Njena „Maziona“ nije prošla neopaženo, pa su joj sa fakulteta pretili izbacivanjem, dok su je drugi nazvali prostitutkom.

„Mislim da sam rođena sa znanjem o maženju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Grljenje je zdravo, duhovno i zabavno“ misli Džeki i dodaje: „Moji klijenti dolaze iz različitih pobuda. Nekima od starije klijentele žene su preminule i potreban im je neko sa kim će se osećati blisko, iskusiti običan dodir. Mlađi klijenti su između dve veze ili u problematičnim vezama dok su neki radoznali i samo žele da iskuse nešto novo i drugačije.“

Džeki Semjuel se reklamira na internetu i naplaćuje sat vremena 60$. Grljenje se može dogoditi na bilo kom mestu u njenoj kolibi u Ročesteru, Njujorku, ali njene mušterije najčešće biraju veliki krevet.

Zabranjeno im je da je dodiruju po delovima tela koji su prekriveni donjim vešom preko koga ona obavezno nosi pidžamu.

Posao se razvio tako dobro da je sada angažovala još jednu „profesionalnu mazulju“ Kolin.Ponekad se Kolin pridruži njoj i klijentu u „duplom maženju“.

Uprkos strogim pravilima koja zabranjuju seksualnu aktivnost, Džeki prima gomile mailova i poziva ljudi koji je etiketiraju kao prostitutku: „Neki od njih misle da sam gora od prostitutke zato što je maženje i grljenje intimnije od seksa. Rekli su mi da `unovčavam ljubav`“.

Tim, koji je njena redovna mušterija, protivi se takvim etiketama tvrdeći da mu je Džeki pomogla da preživi veoma težak raskid.

On je rekao kako će nastaviti da je viđa i kada bude u novoj vezi:“Nema elementa prevare, nema ničeg nemoralnog“ tvrdi on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta radi profesionalna 'mazulja'?

Izvor: medio.rs, 05.Nov.2012

Džeki Semjuel ima 29 godina i profesionalnu „mazionicu koja joj donosi 260$ dnevno.

Nastavak na medio.rs...

Mazi vam se, a nemate sa kim?! Iznajmite profi “mazulju” za 60 dolara na sat!

Izvor: Svet, 05.Nov.2012

Džeki Samjuel (29) počela je da zarađuje novac na ovaj način kako bi platila studije i izdržavala svog sina. Danas, ona je profesionalac za dremanje i maženje. Ona u proseku zarađuje 260 dolara dnevno i drema pored 30 muškaraca nedeljno. Međutim, njen biznis nije prošao nezapaženo, i to negativno....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.