Otvorila agenciju za maženje

Džeki Semjuel (29) otvorila je ageniciju za maženje i dnevno zarađuje 260 dolara.
Džeki Semjuel (29) otvorila je ageniciju za maženje i dnevno zarađuje 260 dolara.

Džeki je došla na ideju da se ovim bavi, jer je nekako morala da plati studije i da nahrani dete.

Nedeljno se mazi sa 30 muškaraca, a dnevno uspe da zaradi i do 260 dolara.

Prema njenoj priči najčešće mušterije su joj penzioneri i ratni veterani.

Međutim nije sve tako sjajno. Dekan fakulteta joj je pretio izbacivanjem, jer mnogi misle da je ona u stvari prostituka. "Mnogo toga znam o maženju i mislim da je grljenje je zdravo i zabavno. Moji klijenti dolaze iz različitih pobuda, neki su pod stare dane postali udovci i žele osobu pored sebe sa kojom će se osećati blisko", rekla je ova snalažljiva Amerikanka.

Džeki je ispričala da među njenim klijentima ima i mlađih muškaraca, koji su između dve veze, ali da ima i onih radoznalih, koji samo žele da iskuse nešto novo.

Svoje usluge Semjuelova reklamira na internetu, a sat košta 60 dolara i grljenje možete dobiti u njenoj kolibi u Njujorku. "Naravno da imam neke zabrane. Oni ne smeju da me dodiruju po intimnim delovima tela, preko kojih nosim donji veš, a preko pidžamu", rekla je Džeki.

Biznis mlade Amerikanke je vrlo brzo postao popularan, pa je morala da angažuje još jednu devojku koja će joj pomoći u maženju. "Ponekad klijenti žele da se maze sa dve devojke, pa se priključi i moja koleginica Kolin", priča Džeki.

Semjuelova objašnjava da iako ona ima stroga pravila koja zabranjuju seksualnu aktivnost, dobija mejlove gde je mnogi opisuju kao prostitutku. "U jednom mejlu je čak pisalo da sam i gora od prodavačica ljubavi, jer je maženje intimnije od seksa i kako ja u stvari unovčavam ljubav", požalila se Džeki.

Neki njeni klijenti je podržavaju u tome što radi, jer kako kažu, Džeki im je pomogla da prebrode teške trenutke u životu.

  • 07.11.2012 11:06
    gresite
    da, mlada zena je visprena i veoma inteligentno je shvatila ono sto vecina ne zna...ponekad je samo zagrljaj DOVOLJAN.

    ako znate engleski, pogledajte ovaj site:

    http://www.freehugscampaign.org/
  • pawlle

    06.11.2012 18:35
    a posle mazenja??????
  • Milan

    06.11.2012 17:31
    Meni nije jasno kako ljudi mogu samo da se maze sa nekom Dzeki koju prvi put vide...
    Suludo za klijente, ali ona se snasla! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti