Aleksandru (15) je zbog ljubavnog trougla jezivo ubila najbrutalnija ulična banda: Terali su je stoji u ledenoj vodi, a onda ju je ona izbola 13 puta (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandru (15) je zbog ljubavnog trougla jezivo ubila najbrutalnija ulična banda: Terali su je stoji u ledenoj vodi, a onda ju je ona izbola 13 puta (FOTO)

Šokantni detalji pojavili su se o ubistvu 15-godišnje devojčice, koje je izvršila najbrutalnija ulična banda MS-13. Tinejdžerka Aleksandra Rejes Rivas našla se usred ljubavnog trougla i unutrašnjeg rivalstva u bandi u Virdžiniji.

Aleksandru su primorali da "stoji u ledenoj vodi i izbodena je 13 puta od strane ljubavne rivalke".

Naime, ona i njen ubica, Venus Romero Iraheta, bili su ljubavnice vođe bande, 21-godišnjeg Kristijana Sose Rivasa, koji je ubijen nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dana ranije. Venus je krivila Aleksandru za smrt Kristijana, i navodno je kidnapovala tinejdžerku i govorila joj "vidimo se u paklu" dok je neprestano bola nožem.

Tužioci veruju da je Venus (17) bila glavni napadač koji je izvršio brutalno ubistvo, pre nego što su otkrili stravična zlostavljanja nad Aleksandrom pre nego što je umrla. Veruje se da je jedan član bande MS-13 zvao da puše marihuanu, kada je i oteta.

Odvezena je kod nekoliko kilometara udaljenog industrijskog parka, gde je pronađeno njeno mrtvo telo. Aleksandra je bila primorana da skine košulju i cipele, da stoji u ledenoj vodi i snegu kako bi "osetila bol kao hrišćani".

Foto: Facebook

Tada je priznala da je imala seksualnu vezu sa tada nestalim Kristijanom, pre nego što je rekla svojim otmičarima da zovu člana bande MS-13 kako bi dobili informacije gde se on nalazi. Besna Venus je navodno udarila tinejdžerku i bacila je na zemlju, da bi je potom ubila.

Foto: Police

- Venus joj je rekla da joj nikada neće oprostiti i da će se videti u paklu. Kao i da nikad neće zaboraviti njeno ime - rekao je federalni agent na sudu.

Drugi izvor blizak slučaju dodao je da je Venus isekla Aleksandrinu tetovažu, za koju se veruje da je simbolizovala njenu vezu sa Kritijanom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Čuvari NE SMEJU DA UĐU u ovaj zatvor: Tu vlada najjezivija banda na svetu, a ovo su PRVE FOTOGRAFIJE odatle ikad (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017

"Penal de Ciudad Barrio" je zatvor koji se nalazi u San Salvadoru...Sagrađen je isključivo i samo za članove najozloglašenije bande na svetu MS-13. Kriminalci sami vode ovaj zatvor. Nijedan policajac, čuvar, niko ne ulazi unutra. Tu vladaju drugi zakoni...Ova banda je poznata po najkrvoločnijim...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.