Albanci sa fantomkama pretukli Srbina u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Prva.rs, 18.Apr.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci sa fantomkama pretukli Srbina u Kosovskoj Mitrovici

Pratite nas i na Viberu! Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da se incident dogodio oko 23:20 i da kosovska policija traga za jednim Albancem koji je identifikovan i osumnjičen za ovaj napad.
"Po rečima oštećenog njega su napali petorica maskiranih osoba, a jednom od njih uspeo je da skine fantomku sa glave kojeg je i identifikovao. Jedan od napadača je imao pištolj >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dok je drugi imao bejzbol palicu", rekao je Bojić. 

Povređenom je ukazana pomoć u Kliničko-bolničkom centru u Mitrovici nakon čega je pušten na kućno lečenje. 

Ovo je drugi incident koji se dogodio sinoć u Kosovskoj Mitrovici, prethodno je u severnom delu Kosovske Mitrovice sinoć oko 22 sata oštećeno jedno putničko vozilo.
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Pretučen Srbin u Kosovskoj Mitrovici: Maskirani Albanci vikali "Alahu akbar" dok su me tukli

Izvor: Prva.rs, 18.Apr.2017

Pratite nas i na Viberu!​ . “Bilo je to kasno sinoć, nakon što su se dogodili ranije incidenti u Mitrovici za koje nisam ni znao. Vraćao sam se kući pošto živim u Bošnjačkoj mahali i napala me grupa od pet mladića, po glasovima bih rekao da su imali oko dvadesetak godina”, rekao je...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.