Akcija hapšenja kidnapera kod Šida: Za otkup tražili 35.000 evra VIDEO

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 23:42

Akcija hapšenja kidnapera kod Šida: Za otkup tražili 35.000 evra VIDEO

Beograd -- Dva državljana Srbije, otela su večeras nemačkog državljanina, a zatim pozvali njegovu devojku kako bi tražili novac za otkup.

Otmičari su od nje tražili 35.000 evra za otkup.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU za grad Beograd, UKP – Službe za suzbijanje kriminala i Uprave za tehniku, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su N. V. (57) i Ž. V. (33) zbog sumnje da su izvršili otmicu tridesetdvogodišnjeg muškarca.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odmah po prijavi otmice locirala i zaustavila automobil kod naplatne rampe Šid u kojem su bili osumnjičeni, a u prtljažniku su pronašli tridesetdvogodišnjaka kome su ruke bile vezane lisicama. U automobilu je pronađen i pištolj sa pripadajućom municijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.