Izvor: Blic, 23.Avg.2023, 23:02

VEZALI MU RUKE I NOGE I STRPALI U GEPEK Dramatičan snimak oslobađanja otetog čoveka i hapšenja otmičara: Tražili 35.000 evra (VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je snimak hapšenja dve osobe osumnjičene za otmicu državljana Nemačke. Policija je brzom akcijom uhapsili N. V. (57), Ž. V. (33) i J.M. (57) zbog sumnje da su izvršili otmicu tridesetdvogodišnjeg muškarca iz Nemačke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija hapšenja kidnapera kod Šida: Za otkup tražili 35.000 evra VIDEO

Izvor: B92, 23.Avg.2023

Beograd -- Dva državljana Srbije, otela su večeras nemačkog državljanina, a zatim pozvali njegovu devojku kako bi tražili novac za otkup...Otmičari su od nje tražili 35.000 evra za otkup...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU za grad Beograd, UKP – Službe za suzbijanje kriminala...

Nastavak na B92...

DEBELI DOSIJEI OTMIČARA IZ BEOGRADA Otac i sin oteli Nemca, pa tražili 35.000 evra za otkup: Jedan od njih bio čak 12 godina u LEGIJI STRANACA

Izvor: Blic, 24.Avg.2023, 10:55

Otac i sin, Nebojša V. (57) i Žarko V. (33) osumnjičeni su da su oteli na teritoriji Zemuna državljanina Nemačke i od njegove devojke tražili 35.000 evra. Međutim, ovo nije prvi put da im policija stavlja lisice na ruke s obzirom da obojica imaju debeli krivični dosije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.