Izvor: SandzakPress.net, 08.Mar.2021, 13:18

Akademik Zukorlić za Balkanist: „Nacionalizam je put koji ne vodi nikud“

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja, narodni poslanik akademik Muamer Zukorlić dao je opširan intervju portalu „Balkanist“ u kojem je govorio o političkom programu stranke i iznio svoje poglede na to kako se mogu riješiti aktuelni regionalni problemi. Cijeli intervju možete pročitati na ruskom i srpskom jeziku na sljedećim linkovima: Зукорлић за Балканист: „Национализам је пут који не води никуд“ Лидер бошняков Сербии: «Национализм — это путь в никуда»   The post Akademik Zukorlić za Balkanist: „Nacionalizam je put koji ne vodi nikud“ appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Akademik Zukorlić sa ambasadorkom Smajić – Otvaranjem konzulata do unapređenja saradnje Sandžaka i BiH

Izvor: SandzakPress.net, 08.Mar.2021

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srbije, predsjednik Stranke pravde i pomirenja, akademik Muamer Zukorlić u Novom Pazaru sastao se sa ambasadorkom Bosne i Hercegovine Nj. E. Aidom Smajić. Tom prilikom vođeni su razgovori o važnosti unapređenja odnosa Srbije i Bosne i Hercegovine na svim...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.