Advokat Ivanovića: Trenutno je nemoguće reći ko je odgovoran za napad

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat Ivanovića: Trenutno je nemoguće reći ko je odgovoran za napad

Advokat ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Nebojša Vlajić, za Sputnjik je izjavio da je trenutno nemoguće govoriti o tome ko je odgovoran za napad, kao i da je rano komentarisati kakve će naredne korake on lični i porodica preminulog preduzeti povodom tragičnog događaja.

Upitan da li je Ivanović dobijao pretnje na osnovu kojih je ovaj napad mogao da se nasluti, Vlajić je rekao da mu to nije poznato.

- Naše najcrnje slutnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su se na žalost obistinile, lekari su u 9.30 objavili da je Ivanović preminuo, to je bila bitka koju očigledno nije mogao da dobije - rekao je Vlajić.

Kako je precizirao, u gornjem delu tela ima Ivanović je zadobio više prostrelnih rana od vatrenog oružja kojima je podlegao, a napad na njega desio se jutros oko 8.15 ispred kuće gde se nalazi  njegova kancelarija u Kosovskoj Mitrovici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.