Abazović: Dogovoren koncept, u Crnoj Gori ekspertska vlada do 8. novembra

Izvor: Beta, 30.Okt.2020, 14:42

Abazović: Dogovoren koncept, u Crnoj Gori ekspertska vlada do 8. novembra

Lider Gradjanskog pokreta URA Dritan Abazović rekao je da je na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija "Za budućnost Crne Gore", "Mir je naša nacija" i "Crno na bijelo", dogovoren koncept ekspertske vlade.On je naveo da bi mandatar uskoro trebalo da saopšti imena kandidata za ministarske funkcije i da do 8. novembra iznese svoj plan, prenose crnogorske Vijesti."Odličan sastanak, svi smo zadovoljni. Mandatar je dobio potvrdu svih da saopšti imena svoga tima i na tri koalicije je da ga podrže. Očekujemo da tamo ne bude političara i to je to. Mislim da ćemo imati jedan novi model, ali evo da sačekamo", kazao je Abazović, dodavši da nisu poznata sva imena kandidata.On je istakao da je podela resora na mandataru i da veruju da će on "izabrati najbolje ljude".Sastanku su prisustvovali lideri Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Demokratske narodne partije Milan Knežević, Pokreta za promjene Nebojša Medojević, Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, Demosa Miodrag Lekić, Gradjanskog pokreta URA Dritan Abazović i potpredsednik Demokrata Momo Koprivica.Sastanak je počeo minutom ćutanja zbog smrti mitropolita Amfilohija.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abazović tvrdi da je dogovorena ekspertska vlada: Oglasio se nakon sastanka sa Krivokapićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020

Mandatar bi do 8. novembra trebalo da iznese svoj plan parlamentu..Lider koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović rekao je, nakon sastanka mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima tri koalicije koje čine novu većinu, da je sve proteklo iznad očekivanja...- Mandatar je dobio potvrdu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.