AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, povoljni uslovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2020, 07:44

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, povoljni uslovi

Saobraćaj u Srbiji umerenog je intenziteta, a povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a kako je saopštila Uprava granične policije RS, zadržavanja nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Na teretnim terminalima vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na izlaz iz zemlje na Batrovcima i Kelebiji čekaju četiri sata, na Horgošu tri, kod Bačke Palanke i Šida dva, a kod Sremske Rače 60 minuta.

Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja

Putevi Srbije saopštili su jutros da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na auto-putu E-75, petlja "Niš jug" - petlja "Merošina" obavljaju se radovi na sanaciji kolovoza do 21. septembra.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Niš - Leskovac, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na auto-putu E-70, Kuzmin - Sremska Mitrovica, u smeru ka Beogradu, traju radovi na obeležavanju kolovoza.

Radovi se izvode u pokretu, naizmenično u sve tri saobraćajne trake, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.

Na putu Kneževići - Bela Zemlja - Užice obavljaju se radovi u tunelu Surduk (tunel br.34), uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Neštin - Rakovac - radovi na putnom objektu (propustu), saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji.

Na putu Markovac - Aranđelovac, traju radovi na popravci mosta preko reke Misače. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz upotrebu semafora. Alternativni putni pravac: Mladenovac - Belosavci - kružni tok u Krćevcu - Aranđelovac.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova na graničnim prelazima Batrovci i Kelebija, na izlazu, kamioni čekaju četiri sata, na Horgošu tri sata, a na prelazima Šid i Bačka Palanka sat vremena.

Normalizovan saobraćaj kod Dobanovaca

Normalizovan je saobraćaj na autoputu kod mesta Dobanovci u smeru ka Beogradu, a nakon saobraćajne nezgode koja se tu dogodila, saopštili su Putevi Srbije.

Putevi savetuju učesnicima u saobraćaju da zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, povoljni uslovi za vožnju

Izvor: Blic, 09.Sep.2020

Nakon svežijeg jutra i moguće kratkotrajne magle na putevima duž kotlina i rečnih tokova vozače će tokom dana pratiti pretežno sunčano vreme i povoljni uslovi za vožnju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.