AMSS: Saobraćaj umeren, potreban oprez kad je kiša

Izvor: B92, 18.Jul.2018, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj umeren, potreban oprez kad je kiša

Beograd -- Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje umeren intenzitet saobraćaja i prijatnije temperature, ali je zbog najavljene kiše potreban dodatni oprez.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, saopšteno je jutros iz AMSS.

Prema podacima Uprave granične policije, putnička vozila se na prelazima Gostun i Špiljani zadržavaju oko 60 minuta, dok na ostalim prelazima čekanje ne prelazi 30 minuta.

Teretna vozila na Horgošu čekaju oko dva sata, dok se na Batrovcima i Šidu čeka oko sat vremena.

Na brojnim deonicama su u toku radovi pa je na tim mestima potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na srpskim graničnim prelazima čekanje do 30 minuta

Izvor: RTS, 18.Jul.2018

Nema zadržavanja na naplatnim rampama u Srbiji, dok putnička vozila na srpskim graničnim prelazima ne čekaju duže od 30 minuta, pokazuju poslednji podaci AMSS-a i "Puteva Srbije". . Učesnici u saobraćaju se putem portala...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.