AMERIKU TRESE S*KS SKANDAL! Kongresmenka imala odnos sa SEKRETARICOM, sada mora da podnese OSTAVKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIKU TRESE S*KS SKANDAL! Kongresmenka imala odnos sa SEKRETARICOM, sada mora da podnese OSTAVKU (FOTO)

Šokantno ponašanje kongresmenke Hil.

Kejti Hil, predstavnica za 25. kongresni okrug Kalifornije i demokratska zvezda u usponu, najavila je ostavku usred istrage o njenom ponašanju, rekavši da su eksplicitne privatne fotografije sa podređenim kolegom protiv nje iskoristili njen suprug i politički operativci.

Hil, jedna od retkih deklarisanih biseksualki, poricala je vezu sa kolegom, koja je zabranjena po pravilima Kongresa, dok se kompromitujuće fotografije i navodne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tekstualne nisu pojavile na mreži u desničarskoj publikaciji i britanskom tabloidu, prenosi AP.

It is with a broken heart that today I announce my resignation from Congress. This is the hardest thing I have ever had to do, but I believe it is the best thing for my constituents, my community, and our country.

See my official statement below. pic.twitter.com/nG97RQIwvO

— Rep. Katie Hill (@RepKatieHill) 27. октобар 2019.

U nedelju, nakon što se izvinila za odnos sa podređenim, Hil je najavila ostavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.