ALEKSANDRA I DAVID SE ŽESTOKO POSVAĐALI: Folirantu jedan, ostavi me na miru! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Sep.2018, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA I DAVID SE ŽESTOKO POSVAĐALI: Folirantu jedan, ostavi me na miru! (VIDEO)

Aleksandra Subotić i David Dragojević, koji često ističu da su u velikoj ljubavi, večeras su se tokom emisije "Zadruga, izbor potrčka" žestoko posvađali nakon važnog saopštenja koje je rekao voditelj Milan Milošević Aleksandra Subotić i David Dragojević, koji često ističu da su u velikoj ljubavi, večeras su se tokom emisije "Zadruga, izbor potrčka" žestoko posvađali nakon važnog saopštenja koje je rekao voditelj Milan Milošević.Naime, zadrugarima je saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da odlično znaju da je u kupatilo dozvoljeno da ulazi samo jedna osoba, a da će im biti uvedene kamere ukoliko posle izlaska Milana Miloševića iz Bele kuće u paru uđu u toalet.Najburnije je na tu informaciju reagovala Aleksandra Subotić, koja je upozoravala ukućane da to ne rade, a zatim se posvađala sa Davidom Dragojevićem, koji je pokušao da je smiri, i tom prilikom ga počastila teškim rečima.Pročitajte još - Vlada, Jovica i Lazar u velikoj dilemi koju devojku da smuvaju, dvojici se sviđa ista (VIDEO) - Marš! Nemoj da si mi prišao! Marš u pi*du materinu! Puši k***c! Ajde, skloni se! Skloni se od mene iste sekunde. Folirantu jedan! Ostavi me na miru! Nisi smešan! Odj**i! Marš! Ajde, ne s**i! Jedi g***a! Marš! Mogu ja šta hoću da radim! Ajde, ne s**i! Jedi g***a! Marš - govorila je Aleksandra Davidu koji je pokušao da je grli.On je pokušao svoju devojku da smiri i poljubi, međutim, nije uspeo u tome, a posle nekoliko minuta rasprave David se sklonio od Aleksandre.- Sada sam ja, Milane, ispušio k***c! - bio je Davidov komentar.(Pink)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TEŠKE REČI IZMEĐU ALEKSANDRE I DAVIDA! Ostavi me na miru FOLIRANTU jedan! Marš u …

Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2018

Aleksandra Subotić i David Dragojević, koji često ističu da su u velikoj ljubavi, večeras su se tokom emisije “Zadruga, izbor potrčka” žestoko posvađali nakon važnog saopštenja koje je rekao voditelj Milan Milošević. Naime, zadrugarima je saopšteno da odlično znaju da je u kupatilo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.