PUKLA LJUBAV, GOTOVO JE?! Aleksandra i David se žestoko posvađali - Folirantu jedan, ostavi me na miru

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2018, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLA LJUBAV, GOTOVO JE?! Aleksandra i David se žestoko posvađali - "Folirantu jedan, ostavi me na miru"

Prštale su uvrede.

Aleksandra Subotić i David Dragojević, koji često ističu da su u velikoj ljubavi, večeras su se tokom emisije "Zadruga, izbor potrčka" žestoko posvađali nakon važnog saopštenja koje je rekao voditelj Milan Milošević.

Naime, zadrugarima je saopšteno da odlično znaju da je u kupatilo dozvoljeno da ulazi samo jedna osoba, a da će im biti uvedene kamere ukoliko posle izlaska Milana Miloševića iz Bele kuće u paru uđu u toalet. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Najburnije je na tu informaciju reagovala Aleksandra Subotić, koja je upozoravala ukućane da to ne rade, a zatim se posvađala sa Davidom Dragojevićem, koji je pokušao da je smiri, i tom prilikom ga počastila veoma teškim rečima.

- Marš! Nemoj da si mi prišao! Marš u pi*du materinu! Puši k*rac! Ajde, skloni se! Skloni se od mene iste sekunde. Folirantu jedan! Ostavi me na miru! Nisu smešan! Odj*bi! Marš! Ajde, ne s*ri! Jedi g*vna! Marš! Mogu ja šta hoću da radim! Ajde, ne s*ri! Jedi g*vna! Marš - govorila je Aleksandra Davidu koji je pokušao da je grli.

On je pokušao svoju devojku da smiri i poljubi, međutim, nije uspeo u tome, a posle nekoliko minuta rasprave David se sklonio od Aleksandre.

- Sada sam ja, Milane, ispušio k*rac! - bio je Davidov komentar.

Svađu Aleksandre i Davida možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ALEKSANDRA I DAVID SE ŽESTOKO POSVAĐALI: Folirantu jedan, ostavi me na miru! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Sep.2018

Aleksandra Subotić i David Dragojević, koji često ističu da su u velikoj ljubavi, večeras su se tokom emisije "Zadruga, izbor potrčka" žestoko posvađali nakon važnog saopštenja koje je rekao voditelj Milan Milošević Aleksandra Subotić i David Dragojević, koji često...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.