ALBANSKA OFANZIVA: Tači traži od VAŽNE EVROPSKE ZEMLJE da prizna LAŽNU DRŽAVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANSKA OFANZIVA: Tači traži od VAŽNE EVROPSKE ZEMLJE da prizna LAŽNU DRŽAVU

Predsednik lažne države Kosova Hašim Tači putem Tvitera poručio je šefu slovačke diplomatije Miroslavu Lajčaku da "pomogne" Slovačkoj da prizna Kosovo ili bar da, kao država koja trenutno predsedava OEBS-om, dozvoli Kosovu glas u toj organizaciji, umesto što, kako je Tači naveo, deli savete.

- Dragi bivši kolega, Miroslav Lajčak, pomozite Slovačkoj da prizna Kosovo, ili da bar kao predsedavajuća, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dozvolite da imamo glas u OEBS-u u Beču, pre nego što nam dajete tako velikodušne savete o Kosovu. O našoj nezavisnosti, našoj vojsci i našoj jednakosti u Evropi ne može se pregovarati - napisao je Tači na svom profilu na Tviteru.

Slovačka je jedna od pet zemalja EU koje nisu priznale jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

BONUS VIDEO: DESET DOMAĆIH I JEDNA KINESKA "ZVER" Vojska Srbije je u 2018. godini dobila REKORDNO NAORUŽANJE
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.