AGENTI PALILI DOKAZE O KRIMINALU DPS! Knežević: Spreman sam da zakažem sednicu i da se lica odmah pohapse

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 18:57

AGENTI PALILI DOKAZE O KRIMINALU DPS! Knežević: Spreman sam da zakažem sednicu i da se lica odmah pohapse

Kada bi, kazao je, kao predsednik Odbora za bezbednost imao ingerencije kao Vukšić, ti ljudi bi već danas bili pohapšeni.

Predsednik skupštinskog Odbora za bezbednosti i odbranu Milan Knežević očekuje od v.d. direktora ANB-a Dejan Vukšić da procesuira i od SDT zatražiti hapšenje onih koji su spaljivali dokumentaciju tajne službe na Žabljaku.

- Ako Odbor za bezbednost i odbranu na čijem sam čelu ima ikakve ingerenecije u tom delu, kao što ih ima Vukšić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spreman sam da odmah zakažem sednicu i da se ta lica odmah pohapse - naveo je Knežević.

S obzirom da je, kako je dodao, Vukšić rekao da zna ko su službenici koji su počinili to teško krivično delo, očekuje da ih odmah procesuira i zatraži njihovo hapšenje.

- Isto kao što očekujem da bude uhapšen službenik ANB-a Ljubiša Asanović koji je nezakonito u pritvorskoj jedinici posećivao Brana Mićunovića - kazao je Knežević u izjavi za podgorički portal Borba.

Naglasio je i da će zakazati sednicu Odbora za bezbednost i odbranu.

- Zakazaću sedinicu, koja će, evo sada saopštavam, biti javna. I svi zainteresovani poslanici će moći da joj prisustvuju, Ja nemam šta da krijem, nemam nikakvih tajni i sve što radim i budem radio biće javno - zaključio je Knežević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.