76 novozaraženih; Šta se dešava? Izrael vraća maske, Sidnej se zaključava

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 08:57

76 novozaraženih; Šta se dešava? Izrael vraća maske, Sidnej se zaključava

SZO predviđa da će najugroženiji kada je reč o koronavirusu morati da primi svake godine dodatnu dozu vakcine kako bi stekla zaštitu od svih sojeva.

Kada je reč o opštoj populaciji, procenjuje se da će njoj dodatna doza trebati na svake dve godine.

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je u četvrtak da je situacija sa koronavirusom pod kontrolom, ali da to ne znači da se može dozvoliti potpuno opuštanje.

Sve o situaciji u vezi sa koronavirusom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Srbiji i svetu pratite iz časa u čas na Live blogu B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Iran: Prvo SAD da ukinu sankcije, pa ćemo poštovati sporazum

Izvor: B92, 25.Jun.2021

Teheran -- Iran će se potpuno vratiti obavezama iz nuklearnog sporazuma iz 2015. godine samo ukoliko SAD ukinu sankcije i Teheran to potvrdi...To je izjavio porptarol ministarstva spoljnih poslova Irana Said Hatibzadeh u vezi sa sporazumom potpisanim sa šest svetskih sila, preneli su državni mediji..."Želimo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.