Sombor: Zaplenjeno oko 300 kg marihuane vredne milion evra

Izvor: S media, 08.Apr.2012, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sombor: Zaplenjeno oko 300 kg marihuane vredne milion evra

Policija je u Bezdanu pored Sombora otkrila labaratoriju za proizvodnju marihuane i zaplenila oko 300 kilograma te droge koja bi da je stigla na tržište vredela oko milion evra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnih poslova.

U laboratoriji specijalno opremljenoj za proizvodnju marihuane - "skank" zaplenjeno je 726 zrelih biljaka i oko 2.300 saksija sa manjim biljkama kanabisa a dve osobe su uhapšene, navodi se u saopstenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Laboratorija u kojoj se u veštačkim uslovima proizvodila marihuana opremljena je najsavremenijom opremom neophodnom za uzgoj ove biljke.

Lažna trudnica krijumčarila drogu

Ubeđivao policajca da nije naduvan sa džointom iz uva! (VIDEO)

VMA: Dovezli nam mrtvog mladića

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlasćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga lišeni su slobode i određena je mera zadržavanje do 48 sati Grigoriju B. (30) i Gordani B. (52), oboje iz Bezdana.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Somboru a policija traga za drugim saučesnicima.

Labaratorija je otkrivena u nastavku akcije "Morava" zajedničkim aktivnostima Policijske uprave u Somboru i Uprave kriminalističke policije i Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bezdan: Zaplenjeno 300 kg marihuane

Izvor: B92, 08.Apr.2012

Sombor -- Policija je u Bezdanu pored Sombora otkrila labaratoriju za proizvodnju marihuane i zaplenila oko 300 kilograma te droge vredne oko milion evra...U laboratoriji specijalno opremljenoj za proizvodnju marihuane - "skank" zaplenjeno je 726 zrelih biljaka i oko 2.300 saksija sa manjim biljkama...

Nastavak na B92...

Sombor: Zaplenjeno 300 kilograma marihuane

Izvor: Mondo, 08.Apr.2012

Policija je u Bezdanu pored Sombora otkrila labaratoriju za proizvodnju marihuane i zaplenila oko 300 kilograma te droge.

Nastavak na Mondo...

Kod Sombora zaplenjeno oko 300 kilograma marihuane

Izvor: Studio B, 08.Apr.2012

Policija je u Bezdanu pored Sombora otkrila labaratoriju za proizvodnju marihuane i zaplenila oko 300 kilograma te droge koja bi da je stigla na tržište vredela oko milion evra, saopštilo je Ministarstvo unutrašnih poslova. ..U laboratoriji specijalno opremljenoj za proizvodnju marihuane - "skank"...

Nastavak na Studio B...

Zaplenjeno oko 300 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 08.Apr.2012

SOMBOR - Policija je u Bezdanu pored Sombora otkrila labaratoriju za proizvodnju marihuane i zaplenila oko 300 kilograma te droge koja bi da je stigla na tržište vredela oko milion evra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnih poslova...U laboratoriji specijalno opremljenoj za proizvodnju marihuane...

Nastavak na Blic...

Zaplijenjeno oko 300 kilograma marihuane

Izvor: BanjalukaLive.com, 09.Apr.2012, 03:00

Policija je u Bezdanu pored Sombora otkrila labaratoriju za proizvodnju marihuane i zaplijenila oko 300 kilograma te droge koja bi da je stigla na tržište vrijedela oko milion evra, saopštilo je Ministarstvo unutrašnih poslova. U laboratoriji specijalno opremljenoj za proizvodnju marihuane "skank"...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.