Богдановић постигао 14 поена у победи Атланте над Бруклином

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Nov.2023, 10:52

Богдановић постигао 14 поена у победи Атланте над Бруклином

Кошаркаши Атланте победили су на свом терену после продужетка екипу Бруклина резултатом 147:145 у ноћашњем мечу НБА лиге. Фото: Танјуг/AP Photo/Hakim Wright Sr. У победничком тиму бриљирао је Тре Јанг са 43 поена, девет асистенција и четири скока. Деандре Хантер је постигао 25 поена и имао 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << скокова. Српски кошаркаш Богдан Богдановић провео је на терену 26 минута, а за то време постигао је 14 поена и имао четири скока и три асистенције.
Код гостију, најбољи је био Микел Бриџис са 45 поена, 10 скокова и четири асистенције, док је Спенсер Динвиди забележио 26 поена и 12 асистенција.
Кошаркаши Оклахоме победили су на свом терену Чикаго 116:102. Најефикаснији у победничком тиму био је Шеј Гилџес-Александар са 40 поена и 12 асистенција. Српски кошаркаш Василије Мицић провео је на терену нешто више од 11 минута, а за то време забележио је два поена и два скока, док његов сународник Алексеј Покушевски није играо.
У пораженом тиму најбољи је био Демар Дерозан са 25 поена, док је Коби Вајт додао 23.
Кошаркаши Хјустона надиграли су на свом терену Мемфис 111:91. У победничком тиму бриљирао је Џејлен Грин са 34 поена. Српски центар Бобан Марјановић није играо. У пораженој екипи истакли су се Џерен Џексон и Дезмонд Бејн, који су постигли по 23 поена.
Košarkaši Denvera poraženi od Orlanda, Jokić zabeležio novi tripl dabl

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Богдановић постигао 14 поена у победи Атланте над Бруклином се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.