120 godina zatvora za vođu sekte u kojoj je bila unuka Jelisavete Karađorđević

Izvor: B92, 27.Okt.2020, 23:16

120 godina zatvora za vođu sekte u kojoj je bila unuka Jelisavete Karađorđević

Vođa kulta NXIVM Kit Ranijer osuđen je na 120 godina zatvora zbog trgovine belim robljem i kriminalnim radnjama, prenosi "Mirror".

Kult je na našim prostorima dospeo u žižu javnosti kad se pročulo da je unuka Jelisavete Karađorđević, Indija Oksenberg, bila u istom.

Ranijer, koji je izgladnjivao žene neprimerenim dijetama, žigosao ih svojim inicijalima i naređivao im da imaju intimne odnose sa njim, osuđen je danas na 120 godina zatvora za brojna zlodela.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSUĐEN VOĐA SEKTE U KOJOJ JE BILA UNUKA PRINCEZE JELISAVETE: Trgovao belim robljem, a sada ga čeka jeziva robija

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 00:01

Ranijer je osuđen danas na 120 godina zatvora za brojna zlodela..Vođa kulta NXIVM Kit Ranijer osuđen je na 120 godina zatvora zbog trgovine belim robljem i kriminalnim radnjama...Kult je na našim prostorima dospeo u žižu javnosti kad se pročulo da je unuka Jelisavete Karađorđević, Indija Oksenberg,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"INDIJA POSLE SVEGA NIJE ISTA" Jelisaveta Karađorđević otkrila DETALJE SUĐENJA VOĐI KULTA koji je mučio njenu unuku: "Mislim da sud nije više mogao..."

Izvor: Blic, 28.Okt.2020

Nakon što je na 120 godina zatvora osuđen vođa kulta NXIVM Kit Ranijer (60) u kome je bila Indija Oksenberg, oglasila se i njena baka princeza Jelisaveta Karađorđević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.