Мали: Једнако водимо рачуна о сваком грађанину и сваком делу Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2023, 14:17

Мали: Једнако водимо рачуна о сваком грађанину и сваком делу Србије

Представници листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Синиша Мали и Наташа Тасић Кнежевић раговарали су са грађанима Ресника и том приликом је Мали истакао да се једнако води рачуна о сваком грађанину и о сваком делу Србије, јер је, истиче, „народ наша снага“. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Српска напредна странка „Наши резултати су нова радна места, нове фабрике, стотине километара нових путева, нове болнице, нове школе, нови вртићи. Уколико желимо на овај начин да водимо одговорну економску политику, политику развоја и напретка наше земље, дајте глас за листу ‘Александар Вучић – Србија не сме да стане'“, рекао је Мали, саопштили су из те листе.
Наташа Тасић Кнежевић позвала је све присутне, али и њихове породице да изађу на изборе.
„Подршка листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ је подршка за бољу будућност сваког грађанина и сваке грађанке, то је подршка за развој сваког града у Србији“, навела је Тасић Кнежевић.
Ministar Selaković položio venac na Spomenik vojvodi Vuku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мали: Једнако водимо рачуна о сваком грађанину и сваком делу Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.