Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Nov.2023, 13:57

Јесењи напитак који ће вас угрејати: Идеалан за кишне дане и савршеног укуса

Можда сте какао потпуно сметнули с ума, али нутриционисти истичу неколико његових кључних бенефита који подржавају ваше здравље и добробит. Фото: Pexels/Pixabay За почетак, какао може побољшати ваше расположење, смањити стрес. Осим тога, богат је магнезијумом, гвожђем и влакнима. Такође >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << садржи значајан број антиоксиданаса који штите тело од слободних радикала и јачају имуни систем.
Састојци: -1 кашичица какаа,
-250 мл биљног млека или воде (наравно, може и обично млеко)
-прстохват цимета,
-1/2 кашичице меда по жељи
Припрема: Помешајте све састојке и кувајте. Сачекајте да се мало охлади и затим га попијте. Уколико га заслађујете медом, додајте га тек после кувања када се мало прохлади.
Овај напитак може се користити и током трудноће. С обзиром на богат садржај витамина и минерала, може бити део различитих дијеталних планова и помоћи у мршављењу.
Postavite ovo pored šporeta i svi neprijatni mirisi nestaju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јесењи напитак који ће вас угрејати: Идеалан за кишне дане и савршеног укуса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.