Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Nov.2023, 10:43

Глас за мене је глас за Ђиласа! Милош Француз показао право лице: Цела опозиција мора да сарађује!

Јовановић је отворено постао тајкунско чедо те је приглио политику ССП и њене потпредседнице Маринике Тепић. Фото: Pexels/Antonio Ahel/ATA Images Председник Нове Демократске странке Србије (Нови ДСС) и лидер коалиције НАДА Милош Јовановић изјавио је да је „сарадња целе опозиције након избора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << једини начин да дође до смене актуелне власти“.
– Ако нема заједништва опозиције након избора неће бити смене. Питање је да ли хоћемо или нећемо да мењамо режим Александра Вучића. Ја кажем хоћемо и морамо. Да ли постоји начин за то? Један једини, а то је да цела опозиција сарађује. Ја нећу имати 51 одсто, нити ће било ко – рекао је Јовановић.
Јовановић је такође потврдио да глас за њега значи глас за увођење санкција Русији и проглашавање Срба за геноцидан народ, будући да су то ставови Ђиласове коалиције.
Фото: PrtSc Подсетимо, лажни патриота Милош Јовановић, познатији и као Милош Француз будући да поседује француско држављанство, постао је предводник кампање за пронато и проукрајински блок.
Јовановић је отворено постао тајкунско чедо те је приглио политику ССП и њене потпредседнице Маринике Тепић која гласи да су Срби починили геноцид, увести санкције Русији, учланити се у НАТО, а премијер лажне државе Аљбин Курти је принципијелан.
Ово и не треба да чуди, када смо видели да је лажни премијер непостојеће државе простро црвени тепих за Јовановића.
Aleksić otkrio svo licemerje Đilasove liste: Sve je rađeno isključivo zbog fotelja!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Глас за мене је глас за Ђиласа! Милош Француз показао право лице: Цела опозиција мора да сарађује! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.