Асфалтирање моста преко Саве на аутопуту Кузмин-Сремска Рача (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Nov.2023, 10:00

Асфалтирање моста преко Саве на аутопуту Кузмин-Сремска Рача (ВИДЕО)

У току су радови на асфалтирању челичне конструкције моста преко реке Саве на деоници пута Кузмин – Сремска Рача. Фото: Војводина уживо Ова деоница аутопута у дужини око 18 км са мостом преко реке Саве, представља део пројекта изградње аутопута Е – 761, Београд – Сарајево. Аутопут >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је пројектован за брзине од 130 километара.

Извођач радова је турска компанија Ташјапи, а мост преко Саве дугачак је 1.310 метара.
Фото: Војводина уживо Почетак саобраћајнице Кузмин-Сремска Рача је у близини постојеће денивелисане раскрснице Кузмин на аутопуту Београд – Загреб и води све до постојећег граничног прелаза код Сремске Раче.
Фото: Војводина уживо У плану је да се гради деоница од Раче ка Бјељини и даље ка Добоју и Бањалуци што ће у многоме допринети повезивању Србије и Републике Српске.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Асфалтирање моста преко Саве на аутопуту Кузмин-Сремска Рача (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.