Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Nov.2023, 09:56

Алексић открио сво лицемерје Ђиласове листе: Све је рађено искључиво због фотеља!

Он је признао да је његова коалиција све радила само за личне интересе и фотеље. Фото: M.K./ATAImages Мирослав Алексић, који се налази на листи Драгана Ђиласа „Србија против насиља“, гостујући у једној емисији открио је сво лицемерје ове листе.
Водитељ га је упитао за детаљ који >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се тиче трагедија у Рибникару и Младеновцу које су искористили представници опозиције. – Пре неколико месеци су овде, на овом месту, су били адвокати породица жртава из Рибникара и Младеновца, и замолили су да пренесем да нико из опозиије није упутио телеграм саучешћа нити посетио родитеље жртава. Па обзиром да је тај повод на неки начин био извор за протесте, па је тако и натала листа „Србија против насиља“, па морам да вас питам да ли сте упутили телеграм саучешћа или посетили неку породицу жртава? – упитао је водитељ Алексића.
Алексић је онда одговорио.
– Ја нисам, не знам да ли је неко од колега – рекао је он.
Дакле, трагедија им је само полсужила да започну протесте и сада је коначноо јасно да су све радили искључиво због фотеља и да се докопају власти.
NATO opozicija ne zna gde bije: Ponoš pljuje po ambasadorima, a član stranke mu čovek koji je napravio štetu Srbiji kao ambasador!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алексић открио сво лицемерје Ђиласове листе: Све је рађено искључиво због фотеља! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.