Слаткиши које смете да једете и када сте на дијети

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Nov.2023, 17:00

Слаткиши које смете да једете и када сте на дијети

За многе је једна од главних препрека за одржавање идеалне телесне тежине претерана љубав према слаткишима. Фото: Pixabay/Engin_Akyurt Чак и нутриционисти признају да се понекад нађу у сличним проблемима.
Када сте на дијети и избегавате да једете слатке намирнице, заиста је мало >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тога што не бисмо урадили за неки слаткиш.
Међутим, ипак је потребно направити баланс између ове потребе и онога што је здраво.
Погледајте шта бисте могли да једете у сваком тренутку, према саветима нутрициониста, ако жудите за слаткишима.
Смутији Смутији не морају нужно да се једу само за доручак. Посебно у време када је све више свежег воћа. Помешајте воће по вашем избору са грчким јогуртом и евентуално протеинским прахом и имате уравнотежен и здрав слатки оброк.
Тамна чоколада Ово је свакако победник када је у питању здрава слатка храна. Чоколаде са што више какаа задовољиће ваше сладокусце, а поред тога, црне чоколаде имају много користи за ваше здравље. 
Јогурт Предности јогурта су већ добро познате. Али ако нисте знали да вам може помоћи да задовољите своје сладокусце, време је да се уверите сами. Оно што нутриционисти саветују јесте да га замрзнете са воћем како бисте имали здраву верзију сладоледа.
Da li je dobro ponovo zagrejati tursku kafu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Слаткиши које смете да једете и када сте на дијети се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.