Ласло Ђере: Сви знамо зашто смо дошли у Малагу

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Nov.2023, 12:03

Ласло Ђере: Сви знамо зашто смо дошли у Малагу

Српски тенисер Ласло Ђере изјавио је данас у Малаги да његов тим очекује тежак дуел против Велике Британије у четвртфиналу Финалног турнира Дејвис купа. Фото: Танјуг/ТСС Србија и Велика Британија играће сутра од 16 часова.
„Очекује нас тежак дуел. Не знамо ко ће изаћи од њих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на терен, али то нам је и мање важно. Фокусирани смо на нашу игру и желимо да пружимо максимум у том дуелу. Знам да ћемо то и урдити. Атмосфера у тиму је добра, сви смо позитивни и надамо се успеху“, рекао је Ђере, пренео је званични сајт ТСС.
У стручном штабу Србије налази се и Јанко Типсаревић.
„Типсаревић је у стручном штабу и његово искуство ће сигурно значити свима нама. Поготово што је већ прошао све ово више пута и дефинитивно је то потез који нам помаже“, додао је Ђере.
Он је истакао да су сви спремни за искушења у Малаги.
„Сви смо дошли са истом мотивацијом у Малагу. Желимо да пружимо максимум, а ту је и Новак Ђоковић, који је у невероватној форми, имао је сјајну годину. И ја сам имао добру годину, као и Лајовић и Кецмановић и Међедовић, тако да мислим да смо сви спремни“, поручио је Ђере.
Srpski košarkaš Nikola Jović postigao 17 poena u pobedi Skajforsa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ласло Ђере: Сви знамо зашто смо дошли у Малагу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.