Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Nov.2023, 09:32

Ђиласовац води кампању из најскупљег града у Европи! Обрадовић отишао у Лондон, а грађани му поручују: Обиђи Овчу, Борчу, Крњачу…

Поред друштвених мрежа, вест о Обрадовићевом одласку у Лондон брже боље објавио је тајкунски нискотиражни таблоид Данас. Фото: АТА Images /Antonio Ahel Владимир Обрадовић, кандидат за градоначелника Београда испред тајкунске коалиције Драгана Ђиласа окупљене око листе „Србија против >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << насиља“ отишао је у Лондон и тиме се похвалио на друштвеним мрежама, али је убрзо зажалио јер су на корисници платформе Икс урнисали.
Поред друштвених мрежа, вест о Обрадовићевом одласку у Лондон брже боље објавио је тајкунски нискотиражни таблоид Данас, али су коментари оних који своје ставове објављују на друштвеним мрежама били сурови. Izuzetna mi je čast što večeras na poziv Britanske asocijacije za upravljanje projektima prisustvujem ceremoniji dodele nagrada za najbolje projekte iz javnog i privatnog sektora u Ujedinjenom Kraljevstvu.
Ovo je sjajna prilika da sa najboljim britanskim i svetskim ekspertima… pic.twitter.com/FtnfkJV5nf
— Vladimir Obradovic (@vladaobr) November 20, 2023

– Изузетна ми је част што вечерас на позив Британске асоцијације за управљање пројектима присуствујем церемонији доделе награда за најбоље пројекте из јавног и приватног сектора у Уједињеном Краљевству. Ово је сјајна прилика да са најбољим британским и светским експертима разменим најновија искуства у области управљања. Ујутру се враћам у Београд да примере најбоље пројектне праксе и системска решења ставим на располагање нашем граду и држави – навео је Обрадовић на платформи Икс.
Његова објава, међутим, наишла је на салве коментара, углавном негативних.
Izuzetna mi je čast što večeras na poziv Britanske asocijacije za upravljanje projektima prisustvujem ceremoniji dodele nagrada za najbolje projekte iz javnog i privatnog sektora u Ujedinjenom Kraljevstvu.
Ovo je sjajna prilika da sa najboljim britanskim i svetskim ekspertima… pic.twitter.com/FtnfkJV5nf
— Vladimir Obradovic (@vladaobr) November 20, 2023

– Обиђите Борчу, Овчу, Крњачу, Батајницу… Неће да шкоди – наводи се у једном од коментара.
– У јбт, од овог мож’ се рикне! Асоцијација, бато.. wоw а размениће и искуства… – стоји у другом коментару.
Sada je sve jasno – Miodrag Majić se bavi politikom i time krši kodeks: Ugledni sudija iznela mišljenje većine kolega! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласовац води кампању из најскупљег града у Европи! Обрадовић отишао у Лондон, а грађани му поручују: Обиђи Овчу, Борчу, Крњачу… се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.