Данас бесплатан улазак на Штранд због поновног отварања

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 10:55

Данас бесплатан улазак на Штранд због поновног отварања

Новосадска плажа „Штранд“, ће од суботе 29. јула, бити поново отворенa за посетиоце. Улаз ће у суботу бити слободан, а директор „Зеленила“ Милош Егић истиче да је изузетно захвалан Новосађанима на разумевању и подршци коју су пружили „Градском зеленилу“. Екипе „Зеленила“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су са надзором и стручњацима са Института за низијско шумарство и животну средину обишле купалиште проверавајући стање после санације на терену, оштећене и зацепљене гране су уклоњене и уклоњени су остаци биомасе.
“Градско зеленило имало је од 19. јула, више од 2.000 интервенција на територији целог града. Оборено је више од 2.000 стабала. А на самом Штранду је оборено и поломљено 35 стабала. Оштећена су три угоститељска објекта, пет канделабра, оштећени су бетонски стубови и ограда око купалишта.
На одбојкашким теренима уништени су стубови и заштитна ограда терена, а уништен је и део ограде и стубови играонице „Пиколо“. Радимо на уклањању последица невремена и још једном се захваљујемо Новосађанима што стрпљиво и с разумевањем чекају да последице штете у нашем граду буду саниране.
Наставићемо са редовним одржавањем и уређењем Штранда, а посетиоце молимо да још неко време буду пажљиви како бисмо избегли потенцијалне опасности од нових оштећења које се могу појавити у наредном периоду“, рекао је Егић.
Штранд је затворен 21. јула због санација последица које је изазвала суперћелијска олуја која је 19. и 21. јула погодила Нови Сад.
Радници „Зеленила“ и осталих јавних предузећа  и приватних компанија које су нам се придружиле, настављају да удруженим снагама уклањају последице невремена у нашем граду.
Evo na kojoj lokaciji se privremeno ukida autobusko stajalište

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас бесплатан улазак на Штранд због поновног отварања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.