Izvor: Svet, 04.Feb.2011, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica: Vendi, iseli se, prljaš Beograd!

Zorica Marković zapretila je Vesni Vukelić da će joj napraviti pakao od života! Naime, poslala joj je SMS u kojem je napisala "Dobro došla u pakao"! " Nikad ne pretim nikome, a ta poruka ima figurativni smisao. Ako počnem da pričam ono što znam, neće joj biti dobro. Poručila bih joj da se iseli iz Beograda jer prlja ovaj grad. Ta žena ne prestaje da okreće ljude protiv mene. Postojim 35 godina i nemam mrlje u karijeri.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ZORICA: VENDI ISELI SE, PRLJAŠ BEOGRAD!

Izvor: iYupi.com, 04.Feb.2011

Markovićeva poslala Vukelićevoj SMS „Dobro došla u pakao“, a ova joj odgovara da se plaši samo Boga, a nje nimalo Zorica Marković zapretila je Vesni Vukelić da će joj napraviti pakao od života! Naime, poslala joj je SMS u kojem je napisala „Dobro došla u pakao“!- Nikad ne pretim nikome,...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.